Eilinen päivä moni koulussa löhötessä ja iltapäivä shoppaillessa. Kävimme siis lähi kaupungissa ostoksilla. Mukaan sieltä tarttui uimapuku, bikinit, karkkia ja lidl:istä (tiedän, todella hehkeää) askartelusetin (sis. korttipohjia ym. kuvaa myöhemmin).

Eilen tein myös pikku tilauksen paperinauhaan (tai äiti teki). Ostoskoriin lensi 4 promarkeria, nauhaa, paperikukkia ja helmitarroja. Myöhemmin kesällä, kun saan kesätyö palkan lähtee samaan paikkaan myös toinen tilaus, jossa sitten santsaan lisaa promarkereita. Tilaus tosin saapuu vasta paperinauhan palatessa lomalta. Kuvaa siitä sitten kun saapunut.

Tämä päivä meni aamulla ensin ylä-asteen päättäjäisissä ja sitten omissa päättäjäisissä. Aamupäivän ja illan vietin kotona oleillessa ja aurikoa ottaessa.

Huomenna olisi ohjelmassa auton pesu sisältä ja ulkoa ja Jehkotaren korttihaaste kortin tekeminen.

Maanantaina alkaa sitten ihan virallisesti kauan ja hartaasti osotettu kesäloma. Tosin menen kesätöihin myös heti maanantaina, joten se siitä lomasta.

 

Nyt telkkarin pariin.

 

Unikukka

 

PS: Jos ketään kiinnostaa (ja vaikka ei kiinnostaisikaan) katsoin tänään ennakkoon Salkkareiden kevään päätösjakson. Mielestäni yksi mieleen painuvimmista päätösjaksoista sarjan historiassa. Maanantaina näette. ;)

Maanantaina alkaa myös Salkkareiden uusinnat ja Summeri