Taas tässä vaiheessa olisi ehkä pikku postauksen paikka. Tuossa päivänä muutamana ompelin sen tyynynpäällisen mistä edellisissä postauksissa onkin mainintaa. Kangas oli äitini kierrätyskeskuksesta löytämää vanhaa verhokangasta, jossa kuvana VIHREITÄ heinäseipäitä heinien kera. Kerrassaan upea tuo kangas. Äitini ei itse siitä pitänyt, mutta tiesi minun pitävän, joten toi sen minulle. Tämä kangas oli siis ollut jollakin ilmeisesti kappana, mutta minun ikkunaani se olisi ollut sellaisenaan liian pitkä, joten lyhensin sitä tekemällä siitä ison tyynyn. Nyt se pala mikä kankaasta tyynyn jälkeen jäi tulee kapaksi huoneeseeni jossakin vaiheessa, kun sen jaksan ommella.

1244392637_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä siis kuvaa tyynystä.

Paperinauhan tilaus tulee luultavasti ensiviikolla, kuten myös toivottavasti Piian Aarrekuori 3, johon osallistuin. Lisäksi odottelen kovasti ensi viikonloppua, tarkemmin sanottuna perjantaita, jolloin työni loppuvat. Ihanaa!!

Juhannus kuluukin sitten kotona serkkuja ja kummeja viihdyttäessä, meille tulee siis Keski-Suomesta porukkaa viettämään juhannusta. Heti juhannusviikon jälkeen seuraavana maanantaina eli 22.6., olisi suunnitelmissani lähteä junalla siskoni luo etelään. Silloin postailuun tulisi ehkä pieni n. 2 vko:n tauko, mutta katsoa sitä sitten lähemmin.

Uusinta koe olisi tiistaina. Pakko yrittää nostaa enkun numeroa kuutosesta, seiskaan.

Siinäpä suurimmat suunnitelmani lähitulevaisuuteen. Saas nyt nähdä miten käy.

Nyt menen lieden ääreen. Suunnitelmana olisi leipoa rusinakakku. Toivottavasti ei kärvenny.


Unikukka


PS: Salkkareiden päätösjakso oli ihan kutkuttavan jännittävä. Onneksi kesäuusinnat helpottaa ikävääni.

PPS: Suunnittelin tuossa jo ystäväni 17-vuotis synttärikorttia, kun hänen toivomuksensa kuului, että kortin koko pitää olla iso kartonki taitettuna kahtia.