Tämä päivä on mennyt siivoillessa ja kortteilessa. Kortteja sain tehtyä 3 kappaletta ja siivottua valmiiden korttien laatikon. Eilen sain askartelu tarvikkeille uuden säilytyspaikan, joka on pieni lipasto. Mahtava ja tosi tilava. Noista korteista tulee kyllä kuvaa, kun vain ehdin ottaa.

Blogi hiljenee luultavasti perjantaina tai jopa jo huomenna muutamaksi päiväksi, paitsi jos teen jotakin kirjoittamisen arvoista tai jos tulee hyvä sauma höpötellä vain jotakin olemattomia saatan kirjoittaa.

Huomenna odotan saapuvaksi ostamiani leimakuvia, joista muistaakseni jo edellä mainitsinkin. (50 kpl maksoi 8€, oli pakko saada kun oli vielä erilaisia.)

Huomenna lisäksi lähden kummipoikani ja hänen äitinsä kanssa kaupunkiin shoppailemaan. Omalla listallani olisi lähinnä askartelu- ja koulujuttuja ja jos Gina Tricotista kävis kattoon vaatteita. Ja itseni tuntien tiedän, että teen myös jotakin heräte ostoksia. Huomenna tuosta lisää jos ehdin kirjoittaa ennen serkkujen ja kummien tuloa, jos en niin siitä lisää sitten myöhemmin.

Nyt menen leikkaamaan 3D-kuvia, jotka nappasin Piian aarrekuoresta, joten Hellurei ja hellät tunteet!

Unikukka

PS: Meinasin ihan unohtaa, kävin tänään katsomassa serkkuni kissan saamia pentuja. Olivat ihania, ottaisin jos saisin, mutta porukat ei halua meille kissaa, joten en saa ottaa meille yhtä sellaista pikku mirriä.