Aika on kulunut kuin siivillä, tekemättä oikeastaan mitään kirjoittamisen arvoista. Ostoksia tosin on tullut tehtyä.

Sain houkuteltua hyvän ystäväni katsomaan kanssani wanhojen-päivä pukua. Muutamaan mieluisaan törmäsimmekin vuokraamossa. Siitä lisää sitten kun se on ajankohtaisempaa. Lisäksi tältä reissulta tarttui mukaan kirjakaupasta välilehtiä, stabilot, kirja ja pyyhkäri. Seppälästä taas löytyi ihana taivaan sininen huppari, joka hyppää päälleni ensimmäisenä koulupäivänä. Ja kengät. Tiimarista ostin 3 arkkia 3D-kuvia, lyijyä ja kontaktimuovia, joka maksoi 0,10€ pieni rulla.

Lisäksi kävin eilen vanhempieni kanssa lähikaupungissa, josta sieltäkin löytyi kengät, karkkia, vihkoja ja kansio kasviota varten.

Ensi viikolla olisi luvassa kampaaja perjantaina ja toiseen lähikaupunkiin shoppailemaan meno lauantaina. Sieltä ostoslistalla olisi; Musta neuletakki, kielioppikirja ja siihen vastaukset ja Houkutus pokkari.

Huutonetistä olen yrittänyt katsella joululeimasimia jo joulua varten ja siellä on muutama hyvä ollutkin, joita nyt sitten yritän huutaa. Jos jollakin on joululeimasimia myynnissä niin saattaisin olla kiinnostunut, joten ottakaa yhteyttä!

Ja nyt kun pääsimme sujuvasti aiheeseen joulu niin suunnittelin tuossa, että tekisin joskus marraskuun lopulla Paperinauhaan pienen joulutilauksen. Ainakin joulukuusen värinen promarker pitäisi saada. Lisäksi ajattelin porukoilta toivoa joululahjaksi lahjakorttia ko. liikkeeseen.

Lisäsin muuten sivut osioon sivun nimeltä Leimasimeni, ne ilmestyvät sinne sitä mukaan kun jaksan niitä kuvata. JCC #68 kortti on tuloillaan.

Ensi viikolla kuulette minusta seuraavan kerran. Nyt CIAO!

 

Unikukka