Olen siis vihdoin takaisin. Tai siis oikeastaan en ole missään ollutkaan, mutta ei vain ole ollut aikaa tänne mitään raapustella. Ensi viikon vietän taas luultavasti hiljaiseloa, mutta jos jossain vaiheessa saisi askartelu tarvikkeet järjestettyä ja laitettua ne mitä en tarvi niin myyntiin, mutta se sitten kun koulu kiireiltäni ehdin.

Kortteja on tullut tehtyä sen verran, että viikossa on valmistunut kolme joulukorttia. Niistä kuvia sitten kun jaksan ne ottaa. Noista korteista kaksi on ihan "helppoja" ja nopeita, mutta yhdessä oli vähän enemmän väkertämistä.

Joululahjojakin olen ystävilleni jo suunnitellut, mutta ei niistä vielä sen enempää.

Perjantaina surffailin askartelukirppiksessä ja päädyin ostamaan kaksi promarkeria. Värit ovat meadow green ja pastel pink, hintaa oli 2.50€/kipale ja Piialta ostan askartelupaketin, siitä lisää tetoa ja kuvia sitten kun sen saan.

Äidinkielen tunnille pitäisi olla lokakuun alkuun mennessä luettuna Tuntematon sotilas. Olen lukenut nyt n. 40 sivua kuukaudessa, joten pitäisi ehka alkaa ottaa itseä niskasta kiinni ja jatkaa lukemista kunnolla.

Huomenna olisi luvassa fysiikan koe! Ihanaa, jee!! Rakastan fysiikkaa!! 

Suunnitelmissa olisi viikolla leipoa jotain ja saada mummon syntymäpäiväkortti tehtyä, sekä se askartelutarvikkeiden siivous. Nyt kidän fysiikan kirjan pariin ja suunnittelemaan korttia!

Tapaame about viikon päästä, ellei ihmeitä tapahdu!


Unikukka