Aika on mennyt taas kuin silmissä! Nykyään ei enään ehdi edes kortteja kuvata ja lisäillä tänne. Jos ekana vapaana viikonloppuna, eli tänään ja huomenna jotakin sais koulun lisäksi aikaiseksikin. Kokeisiin pitäisi (totta kai!) lukea, niinkuin lukiossa aina. Lisäksi ystävien joululahjat pitäisi tehdäloppuun, ja paketoida ja paketoida myös kummipojan lahja ja ystävän synttärilahja paketoida. Ja huomenna olisi veljen tytön synttärit. Kortin olen sinne tehnyt, luonnollisesti, mutta en ole saanut otettua siitä kuvaa ja sirrettyä koneelle.

Koulua on jäljellä onneksi enään ensi viikko. Sitten alkaa loma ja kova kirjoituksiin lukeminen, ei silti, meinaan kyllä lomaakin viettää ja siskon perheen luo matkustaa uudeksi vuodeksi. Ei se lukeminen inspaa siellä sen vähemmpää kun kootnakaan (tai ainakin toivon niin). :D

Taas kerran tuli tosi kuvaton postaus kun kamera pölyttyy tuolla kaapissa, kun en saa mtn aikaiseksi. Kolme koetta olisi vielä ensi viikolla ja sitten alkaisi kauan kaivattu ja odotettu ja mielestäni aika ansaittukin JOULULOMA!!!! Ihanaa!!

 

Palailen sen veljen tytön synttärikortin kanssa kun muistan. Nyt lahjojen kimppuun.

 

Unikukka