Eli siis tällä kertaa kuva painotteinen postaus. Juttua kyllä tulee myös, minut tuntien. Mutta nyt muutama kortti, kun olen vihdoin seenut niitä tehtyä ja kuvattua.

Tässä se veljen tytölleni mennyt kortti. 3D-kuva taisi olla tuosta Halpa-Hallista ostamastani setistä.

Sitten kaksi helistin joulukorttia. Nämä tehty jo aika päiviä sitten, mutta laiska mikä laiska ei ole saanut aikaiseksi kuvattua niitä. Mutta nyt ne on täällä! Jee! :D

Orvokin leimakuva vaihtokuori kävi täällä päin. Aivan ihana valikoima oli erilaisia kuvia. Osallistun kyllä toistekin Orvokin kuoriin. 55 kuvaa taisi tarttua haaviin, tuossa ei ihan kaikkia niitä ole, kun en viitsinyt enään kolmatta kuvaa ottaa muutamasta kuvasta, mutta pääosa kuitenkin.

Tuntui kun itseltä etsiskelin noita kuvia, noiden otettujen tilalle laitettavaksi, että ei meinaa millän löytyä mitään yhtä hienoja kuvia ja että omat on tosi huonoja ym. mutta kyllä sinne ainakin se 56 kuvaa löyty. En muistanu niistä kuvaa ottaa.

Tässä kuva niistä ääriviivatarroista, jotka kälyni osti minulle Helsingin Sinellistä muutama viikko sitten.

Viikonloppuna taiteilin (HUOM! Ihan itse, omin pikku kättösin) 8 neliöä kirjekuorta. Eli siis valmis kirjekuori auki ja pahville piirsin sillä mallilla sen, sitten malli A3 paperin päälle sinitarralla ja piirto ja leikkaus.

Nuo valkoist neliöt kuoret syntyi siis lauantaina (muut kuoret on ihan kaupasta ostettuja, mutta noita ei meinannu löytyä niin tekasin sitten).

Tällä viikolla olisi viikonloppu suunnitelmina, perjantaina tunti koulua sen jälkeen kaverin synttäreille, jolloin saan myös heidän joululahjansa. Lauantaina olisi tarkoituksena vaihtaa verhot ja sängynpeitto hieman jouluisempiin. Ja sitten piparkakkutalon osat pitäisi lauantaina tehdä. Sunnuntaina sitten olisi sen kokoaminen ja ensi viikon alku menee kirjoituksiin lukiessa, ihanaa terveystiedon kirjoitukset maaliskuussa.

Nyt lenkille! Palailen.

 

Unikukka