Paljon on taas viime päivinä kaikenlaista ohjelmaa ollut. Ei aika meinaa millään riittää kouluun, vapaa-aikaan ja vieläpä harrastuksiinkin. Monta ilta olen taas TÄLLÄKIN viikolla käyttänyt lukemiseen, mutta myös siinä sivussa saanut aikaiseksi kolme ystävän päiväkorttia, joita tänä vuonna olen päättänyt tehdä ainoastaan seitsemän. Niissä tosi yksin kertainen malli, mutta jokainen erin värinen. Näistä sitten kuvaa kun saan kaikki tehtyä eli näillä näkymin viikonloppuna.

Ensikuussa 5.2. vaihtuu jakso. Jes, taas rauhottuu hetkeksi tämä koe rumba. Ensi kuussa olisi luvassa myös meidän kakkosten abeille järjestämät potkijaiset ja abien penkkarit sekä meidän Wanhat, jippii!!

Nyt yritän tällä kirjottelulla kerätä inspistä maantiedon lukemiseen, koska huomenna on koe, mutta luultavasti käy niin että jumitan tähän koneelle tunniksi ja sitten lähdenkin lenkille ja siinä se ilta vierähtääkin ja mantsa jää lukematta. Inspiraatio koulua kohtaan on tällä hetkellä pyöreä nolla. Ei kiinnosta sitten niin pätkääkään.

Orvokilta tuli myös leimakuva vaihdon kuvat. Ihania olivat ja kovasti tekisi mieli niistä jotain väkertää, mutta ei ehdi, ei ehdi.

Nyt yritän kovasti irroittautua koneesta ja kerätä inspiraation. Kuulemisiin.


Unikukka