Vuosi siis vaihtui tuosssa muutama päivä sitten, mutta vasta nyt ehdin tänne kirjoittelemaan. Uusi vuosi siis meni etelässä siskon perheen luona. Sinne menin siis 28.12.09 ja takasin kotiin tulin eilen 3.1.10.

Joululahjoista sen verran että askarteluun liittyen sain promarkerit (12kpl:n setti) joita omistan nyt 25 kpl. Ihanaa!! Lisäksi äitini lupasi että saan paperinauhaan tehdä n. 30€ tilausen ja se lähti matkaan tänään. Sieltä tulee varmaankin tämän viikon aikana yksi promarker, nauhaa (4 eri väriä), pari teksti leimasinta, korttipohjia, kukkia ja yksi leimasin muste. Ja noihin ei edes mennyt sitä 30€, joten toisen tilauksen teen myöhemmin alkuvuodesta. Lisäksi sain stereot, kellon, pyyhkeen, Muumi mukin ja tyynynliinan ja Salkkarit lautapelin ym.

Joulunpyhinä, kun aikaa oli, käytin sitä hyödyksi lukemalla YO-kirjoituksiin ja askartelun parissa sen verran että leimakuvia värittelin uusilla promarkereillani muutaman ja merkkasin kaikki promarkerini. Eli pistin sinne korkin päähän värimerkkiä. Idean tuohon kynien merkkaamiseen olen lukenut joskus jostakin blogista.

Tänään valmistui pikaisesti yksi kortti joulun pyhinä väritetyistä leimakuvista.

Uuden vuoden lupauksenani on huomenna alkava karkkilakko ja kynsien kasvatus. Uuden vuoden aatto meni ihanasti raketteja ampuessa ja syödessä hyvin.

Kuvaa tuosta paperinauhan tilauksesta sitten kun se saapuu.

 

Unikukka