Tätä blogia pidän minä eli Unikukka. Olen lukion ensimmäistä luokkaa käyvänuori neiti, joka kertoilee täällä omasta elämästään ja harrastuksistaan. Suurimman osan ajastani vie koulu ja rakkaat harrastukseni ja se aika mitä jäljelle jää menee ystävien ja perheen kanssa.

Olen perheeni kuopus ja ainoa lapsi joka enään asuu kotona. Meillä on myös dalmatiankoira Konsta.

Sitten hieman niistä harrastuksistani. Rakkaimmat harrastukseni ovat siis käsityöt ja askartelu. Ikinä en niistä kummastakaan ammattia itselleni haluaisi, mutta harrastuksena ne ovat loistavia.

Asioita joista pidän ovat; vihreä, kaikki sisustus jutut, magnolia, värit yleensäkin muutkin kuin vihreä (voisi melkein sanoa, että inhoan mustaa, mutta en sitä kuitenkaan nin paljoa paheksu että niin sanoisin :D), Salkkarit (pelastaa yleensä huononkin päivän ja voin tässä itseäni ehkä sen verran kehaista, että tiedän sarjan uusimmat käänteet yleensä heti kun ne julki tulee ja sarjan historian myös.)

Oma huoneeni on sopiva vihreän ja beigen sekoitus, jossa viiihdyn todella hyvin. ( Nytkin kirjoitan tätä postusta huoneessani kannettavalla.)

Ja mistä kaikki sitten lähti liikkeelle? Tutustuin melkein kaksi vuotta sitten, kun kävin kokkikerhoa, kerhon pitäjään Piiaan , joka kertoi minulle monia asioita lukiosta, kun on itsekin kerran sitä samaa koulua käynyt, johon olin menossa. Viime kesänä Piia sitten otti minuun yhteyttä ja kysyi olisinko kiinnostunut skootterin ostamisesta ja kaupathan siinä syntyi. Jatkoimme Piian kanssa yhteyden pitoa mesen välityksellä ja sain sitten tietää, että Piia pitää blogia, siellä sitten selasin Piian kortteja ja tekeleitä ja niistä innostuin. Ensimmäiset kunnon askartelu tarvikkeenikin ostin Piialta pieninä setteinä. Joten kaikki voivat syyttää Piia askartelu innostuksestani. :D Edelleen pidämme Piian kanssa tiiviisti yhteyttä ja vaihdamme askartelu kokemuksia. Piian ansiosta sain potkun tähän blogin perustamiseenkin. Kattoa nyt mitä tästä tulee, että käykö täällä ketään, mutta kiva kokeilu kuitenkin. :D


Jos jollakin on jotain kysyttävää niin kysyä saa!


Nyt menen keittiön kautta kattomaan kummmipojan perään.

Näkemisiin!

 

Unikukka