Muutamana vänä olen nyt ehtinyt koululta kortteillakin. Tässä tuotoksia.


Tuo nalle on Tiimarin 3D-kuvia ja teksti kohotarroilla kohotettu.


Kuvan laatu vähän huono, kuva otettu kiireessä.


Tämän tein jo syysloma viikolla siskon tyttöjen kanssa askarrellessani.


Tästä puuttuu teksti vielä toistaiseksi. Tuo apinan kuva on joskus jostakin kirjepaperilehtiöstä napattu ja nyt käytetty näin.

Viikolla tuli askartelukirppikseltä ostamani paperisetti. 52 kpl, hintaa 5.80€ lisäksi huusin eilen huutiksesta mulperipaperilehtiä 30 kpl, hinta 1,80€. Kuvia näistä myöhemmin.

Perjantaina viettimme kolmen ystäväni kanssa syntymäpäiviäni. Oli tosi hauskaa. Lahjaksi sain Herrat pitävät vaaleaveriköistä, jossa esiintyy Marilyn Monroe ja lyhdyn. Kiitokset tytöt teille!

Ensi viikon ojelmassa olis kokeita, kokeita ja kokeita. Jouluvalmistelut on vaiheessa että; kortit on tehty, joululahjat päätetty kavereille ja kummipojalle (tosin ne ovat vielä kaupassa, niistä lisää lähemmin), jouluvalot ostettu, verhot valittu ja joululahjalista tehty. Ihan hyvällä mallilla siis on valmistelut. 

Leimakuvavaihtoa kovasti olisin vailla ja itse en jaksa/ehdi/viitsi sitä järjestää, elikkäs jos joku tiettää alkavan leimakuvavaihdon, olisi niin ystävällinen ja ilmoittaisi siitä täällä. Kiitos.


Unikukka